0 Läs mer >>
Det är långhelg i Australien och ön är full av glada lediga människor. En hel massa har tagit sina båtar över för att fira 'Australia Day' den 26:e Januari. Så det är en stökig men festlig stämning på ön. Vi alla jobbar och står i men springer alla till puben när våra skift är över så det är roligt. Det är mitt i sommaren här nu och vädret är underbart. Det är himla skönt att bo på en liten ö dock eftersom det svalnar under natten och vi har en uppfriskande sjöbris. Så jag önskar alla glad 'Aussie Day' med en bild på mitt australienska hem och cykel.
 
 

Australia Day, Rottne...

0 Läs mer >>
Min gamla manager som jag arbetade med i West Perth kom och besökte mig. Hon heter Camilla och är också svensk men är en av många backpackers som blev kvar. Vi hade två underbart härliga dagar på ön. Massor med strandhäng, cyklande, lite upptäckande, fin middag på mitt jobb och även en tur med 'Rottnest Joy Flights' runt ön. Fantastiskt bra helt enkelt!






Special visitor, Rott...

1 Läs mer >>
På nyårsaftons morgon cyklade jag och Louisa till 'west end' för att hälsa på sälarna. Det var en himla bra dag bortsett från att jag tog med min telefon på en simtur och den stendog såklart. Lyckligtvis har jag nu fixat en ny telefon och är återigen uppkopplad och kontaktbar. Hursomhelst så förklarade det frånvaron på alla sätt och vis. Nyårsafton var lyckad annars! Och 5 dagar senare firade jag 6 månader i Australien. Tiden går fort när man har roligt fast samtidigt känns det som en evighet sen jag lämnade Sverige.



New Years Eve, Rottne...