0 Läs mer >>
I den här takten kommer jag ju vara hemma i Sverige om 12 inlägg. Haha. Jag försöker åtminstone och det är väl det som räknas. Nu är vi tillbaka i Perth. Perth känns lite som hemma i Australien ändå och är en bra plats att återvända till och ha som bas. Vi bor i ett nytt område som heter Mt Lawley och trivs väldigt bra. Det är ett rätt happening ställe med mycket caféer, restauranger och barer. Nära staden men ändå med lugna sidogator. Här är här vårt fina blåa hus och rummet vi hyr:




Värmen är påväg tillbaka så jag har byggt ett miniväxthus att ha i bakgården:


Jag jobbar bara några minuters promenad upp för vägen på ett ställe som heter Veggie Mama. Det är ett vegetarisk och veganskt café samt restaurang som har hälsan i fokus. Jag trivs kalas! Och maten är helt underbar. Tjejerna jag jobbar med är alla supersöta och vi har hemskt kul ihop:


Tyvärr är det fortfarande vinter i Australien och för en nation som är väldigt utomhuslivs orienterade innebär det är det inte händer för mycket just nu. Jag och Tom jobbar mest. Träffar saknade vänner. Går ut ibland och äter gott. Varje lördag är jag ledig och då åker jag till marknaden i freo för att köpa frukt och dricka fin kaffe. Inte för händelserikt helt enkelt. Men bra. Nu sparar vi pengar och planerar nya äventyr.

Mt Lawley, Perth, WA