0 Läs mer >>
Här är lite bilder från en morgonfisketur jag och Tom var ute på i början på veckan. Det var rätt grått och superkallt i vattnet men ännu en gång ett underbart rev och Tom fångade en jumbo-crayfish. Vi lyckades också lägga ut hans pot så nu blir det crayfish till frukost, lunch och middag framöver.




Rottnest Island, cray...

0 Läs mer >>
Livet rullar på som vanligt här på den lilla sagoön. Jag jobbar och står i mest men trivs bra på jobbet och med grabbarna så det är bra. På morgonar, raster och eftermiddagen försöker jag klämma in så mycket strand, cykling, snorkling som möjligt. Det är ett väldigt härligt liv man lever här! Man mest strosar runt och mår bra.

Jag spenderar mycket tid med Tom. Jag träffade Tom medan jag fortfarande levde i Perth. Han är ganska fantastisk.


Rottnest Island, Tom

0 Läs mer >>
Igår var det 31 oktober och halloween, så när våra sista gäster gick från restaurangen drog vi på ett kol med stängningen. Jag och grabbarna skyndade hem, improviserade kostymer, drack en öl var och gick ner till puben där det var halloween-firande. En lyckad kväll!

Not sure what Nathan and Osh had in mind but they got to wear dresses - as they wanted to. 

Och idag är det Osh's födelsedag. Jag och Mikey gick upp extra tidigt för att förbereda födelsedagsfrukost här hemma innan jobbet. Det gjorde alla på gott humör. Idag ska vi hålla säsongens första bröllop så kommer bli en lång men förhoppningvis kul dag.

Birthday breakfast for Osh

Rottnest Island, hall...